Victòria del Júnior 06/07B a casa de l’AB Salle CBT (44-48)

Updated: octubre 5, 2023

Victòria del Junior Femení 06-07 després de pair una dura derrota a l’inici de setmana. Les noies surten amb una actitud molt més encertada, davant un equip tàcticament superior.

A partir d’un joc amb ritme de poc bot i seguretat en els passes, aconseguim tenir oportunitats de tir alliberat i confiança en aquests. Anotem des de ben començat el primer quart i no baixem els braços en atac en cap moment, tot i la intensitat de la defensa d’1c1 de l’equip rival. Aquesta dinàmica positiva ens permet remuntar 10 punts a l’inici de la segona part, després d’un parcial negatiu provocat per uns minuts defensius complicats.

Tot i això, millorem totes aquelles mancances que es van viure en defensa dimarts, contra el Morell. Fins i tot, ens fem amb el domini de rebot, que acaba sent clau per culminar amb la bona feina feta a baix.

En definitiva, un partit molt empatat i fins i tot amb moments d’inferioritat. El treball i la constància ens donen la victòria i ens deixen amb bon sabor de boca per seguir treballant i no baixar el nivell individual ni col·lectiu. 1, 2, 3 TGN!