Victòria de prestigi contra Almeda a l’Open Day! (50-39)

Updated: setembre 19, 2023

Victòria de prestigi del Cadet femení Preferent 08A contra un Almeda que és un clàssic de la categoria preferent. En tot moment hem realitzat una defensa agressiva i generosa en l’esforç col·lectiu. Sacrifici i treball és la qualitat de les liles del 08A. Quasi tot el partit per davant en el marcador jugant amb valentia contra un dels millors equips de la categoria. A la mitja part, amb un resultat 27-19, parlem que Almeda no es rendiria i així ha estat. La defensa a tota pista de l’Almeda ens ha provocat molts errors en la passada i no ens ha permès anotar, això ho han aprofitat elles per apropar-se en el marcador fins un 33-31 al final del tercer quart. Però les nostres noies no han baixat en cap moment els braços! Un grandíssim esforç en defensa, unes quantes pilotes robades i molt bons rebots defensius ens ha permès amb ràpids contraatacs tornar a marxar en el marcador. A manca de 4 min per acabar el partit, el marcador mostrava un esperançador 47-39. Els nervis i el mal percentatge en els tirs lliures en els darrers minuts de partit, 11 tirs lliures fallats seguits, no ens han permès guanyar de més. En resum, un bon inici en aquest viatge per preferent que tindrà moltes pujades i baixades, però esperem que ens serveixi per millorar com a jugadores i com a equip!