El TGN suma una treballada victòria a domicili! (52-55)

Updated: novembre 12, 2023

Partit corresponent a la setena jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A visitava la pista del CB Prat, equip que es trobava a la part baixa de la classificació amb un balanç de 1-6, però que havia competit bé tots els seus partits com a locals.

El partit va començar amb un intercanvi de cops entre els 2 equips, la tònica de gran part del matx. El primer periode s’acabava amb un parcial favorable a les locals, que es situaven 3 punts per sobre de les liles (12-9). Al segon quart els dos equips van augmentar considerablement l’encert, però el marcador seguia reflexant molta igualtat. Andrea Sisniega i Sara Torruella van ser les més inspirades del conjunt visitant, anotant 11 i 10 punts respectivament. El partit va arribar al descans amb un marcador molt obert: 31-30.

Després del descans, les liles van aconseguir recuperar el liderat del partit gràcies a un augment de les prestacions defensives. Les jugadores d’Israel Esteve van treballar de valent en defensa i van tancar el rebor defensiu tot i no disposar de 2 de les jugadors interiors (Sheila Maeztu, recentment operada, i Alexandra Rigal). Clàudia Vadillo va estar inmensa sota els taulells, aconseguint 12 rebots.

Finalment, l’últim quart ha sigut un cara o creu on les tarragonines han sapigut mantenir la calma en els moments més difícils i remuntar el partit amb un parcial de 0-6 en els últims 2 minuts. Amb aquesta victòria, el TGN es situa amb un balanç de 4 victòries i 4 derrotes.

A la propera jornada, el TGN visitarà la pista del CB Roser el dissabte 18 de novembre a les 19:00h.