El TGN pateix un dur correctiu a Sant Adrià (68-41)

Updated: octubre 29, 2023

Partit corresponent a la sisena jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha visitat la pista del Femení Sant Adrià, equip que arribava amb el mateix balanç que l’equip entrenar per Israel Estve: 2 victòries i 3 derrotes.

El partit ha sigut dominat de principi a fi per les locals, un Femení Sant Adrià que ha sigut superior en la gran majoria de les facetes del joc. El marcador al final del primer periode ja feia indica que els 40 minuts es farien molt llargs per les liles (15-4), que segueixen sense comptar amb totes les peces. El segon quart ha sigut un calc dels primers minuts, un Sant Adrià molt més intens en defensa i inspirat en atac davant d’un TGN superat en els dos costats de la pista (42-16 al descans).

Després del descans, les liles han mostrat una millor cara, competint el tercer i guanyant el quart parcial, però en cap moment han pogut eixugar la diferència i la victòria s’ha quedat a Sant Adrià del Besós.

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del Manresa CBF el dissabte 4 de novembre a les 18:00h.