El TGN lluita fins al final però es queda sense premi (63-50)

Updated: novembre 19, 2023

Partit corresponent a la vuiten ajornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A visitava la pista del CB Roser, equip que es trobava amb el mateix balanç que les liles (4 victòries i 4 derrotes).

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els 2 equips durant els primers 5 minuts de matx. Les tarragonines, que segueixen amb un gran nombre de baixes (sobretot en el joc interior), van saber aguantar l’empenta del conjunt local i es van situar per davant al marcador: 12-15 al final del primer quart i 25-31 al descans.

Després del descans, les liles van aconseguir el màxim avantatge del partit gràcies a dos triples consecutius de l’Alba Farell (30-39 al minut 26), però a partir d’aquí l’acumulació de minuts i de faltes en jugadores importants va fer que el CB Roser agafés aire amb un parcial d’11-0 en els minuts finals del tercer periode.

Finalment, a l’últim quart se li va acabar la benzina a un TGN que ho va provar fins al final, però es va veure superat per un equip físicament superior i que no va patir tant desgast gràcies a la seva llarga rotació. El resultat final va ser de 63-50.

A la propera jornada, el TGN rebrà la visita del CB Granollers el dissabte 25 de novembre a les 18:00h.