El TGN derrota al líder invicte de SuperCopa! (49-38)

Updated: novembre 5, 2023

Partit corresponent a la setena jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha rebut la visita del Manresa, equip que liderava la classificació amb un balanç impecable de 6 victòries.

Tarda màgica la viscuda al Sagrat Cor, on les jugadores entrenades per Israel Esteve van superar al líder invicte de la competició. I ho van fer en un partit marcat per l’elevat ritme defensiu de les liles, que va sufocar a les visitants durant els 40 minuts. El primer quart va començar amb alguna alternança al marcador, però a partir del minut 5 va quedar clara quina seria la tònica del partit: un TGN perfectament situat en defensa i amb un bon treball en atac (13-8 al final del quart). El segon quart va servir per seguir eixamplant la diferència en el marcador, que va arribar a ser de 9 punts al descans (25-16).

Després del descans, les liles no van baixar el ritme i van seguir apretant les dents en defensa davant d’un Manresa impotent. El bon joc col·lectiu i un Sagrat Cor que va donar l’alè necessari a les liles quan més ho van necessitar van ser altres dels factors clau del partit. Finalment, a l’últim quart les visitants van fer l’últim intent de remuntada, però les tarragonines van saber gestionar l’avantatge i van tancar el partit deixant al Manresa per sota dels 40 punts.

Partit majúscul de les liles, amb menció especial per la Sheila Maeztu, que haurà de passar pel quirofan en els propers dies i a qui li desitjem una recuperació ràpida! Shei, t’esperem aviat!

A la propera jornada, el TGN visitarà la pista del CB Prat el dissabte 11 de novembre a les 18:00h.