El TGN cau davant d’un rival físcament superior (49-66)

Updated: octubre 21, 2023

Partit corresponent a la cinquena jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha rebut la visita del CEJ L’Hospitalet, equip que arribava en segona posició a la classificació amb 3 victòries i 1 derrota.

El partit ha començat amb un ritme d’anotació molt elevat per part dels 2 equips. En el bàndol lila, Andrea Sisniega i Alba Farell han sigut les referències ofensives, mentre que per part de les visitants, Judith Turrión ha estat molt inspirada en el llançament. El resultat al final del primer acte reflectia molta igualtat al marcador (19-22), però en el següent parcial les de l’Hospitalet han imposat la seva defensa i han començat a obrir una escletxa al marcador. A més a més, en una desafortunada acció, la Laura Pascual ha hagut d’abandonar el partit coixa, unint-se a la llarga llista de jugadores liles lesionades. Amb tot això, el partit arribava al descansa amb un marcador de 30-41.

Després del descans, les liles han apretat les línies defensives, deixant al seu rival en tan sols 8 punts al tercer periode (41-49). Les jugadores d’Israel Esteve han tirat de caràcter, aconseguint reduir la diferència per sota dels 5 punts (45-49 al minut 31), però un parcial de 0-15 per les visitants ha sentenciat el partit.

A la propera jornada, el TGN visitarà la pista del Femení Sant Adrià el diumenge 29 d’octubre a les 11.45h.