El TGN cau a la pròrroga davant del Premià (49-53)

Updated: setembre 30, 2023

Partit corresponent a la tercera jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina on el Sènior A ha rebut la visita del AB Premià, equip que tenia el mateix rècord de victòries/derrotes: 1/1. Tal i com va passar fa uns dies a la pista del Draft Gramenete, el bàsquet ha donat l’esquena a l’equip tarragoní, que ha tornat a perdre en un final a cara o creu en un partit on la manca d’encert exterior (0/14 en triples) i les pèrdues han sigut una llosa pel TGN.

La tònica del partit ha sigut un intercanvi de cops per part dels dos equips, que s’han alternat al capdavant del marcador. Ha sortit més endollat l’equip dirigit per Israel Esteve, col·locant el primer aventatge de 5 punts al marcador (9-4) a mitjans del primer quart. Poc després, les visitants han reaccionat i han tancat la primera meitat amb una diferència de 3 punts (21-24).

Després del descans, les liles han sortit amb més intensitat i han tancat el tercer periode per davant (34-32). Finalment, l’últim quart ha sigut un “déjà vu” dels passats encontres, on els minuts finals han sigut d’infart i el TGN no ha pogut tancar el partit. Una cistella del Premià als últims segons ha enviat el partit a la pròrroga (42-42), on la moneda ha tornat a sortir creu per l’equip lila i la victòria s’ha escapat del Sagrat Cor (49-53).

A la propera jornada, el TGN visitarà la pista del Samà Vilanova el dissabte 7 d’octubre a les 18.00h.