El Cadet Fem. 09C aconsegueix una victòria patida VS CB Valls (46-36)

Updated: novembre 8, 2023
El cadet Femení 09C guanya amb moltes dificultats al CB Valls. El CB Valls va posar entre les cordes al conjunt lila des d’un inici, ja que les liles van sortir toves en defensa i amb poca confiança en els primers tirs. Les vallenques van aprofitar i van començar manant en el marcador (2 – 8 durant els primers 6 minuts).
Després d’aquestos minuts inicials l’equip lila va millorar en atac estàtic i en contraatac (encara que a vegades tenim moments de baixada de concentració i ens bloquejem), però va faltar domini en el rebot. Les liles van incrementar el ritme i van jugar més còmodes, aconseguint la victòria per 46-36.