El Cadet Fem. 09C cau en un cara o creu VS AB Salle (64-63)

Updated: novembre 7, 2023

Partit molt treballat per part del cadet femení 09C. El matx va travessar per diferents fases, amb domini altern per cadascun dels dos equips i no va ser fins el tercer quart quan el TGN Bàsquet va obrir una petita escletxa amb un parcial de 0-6 en els minuts 13-16.

Després del descans es van veure els millors minuts de l’equip amb diferència, però l’equip lila es començava a apagar degut al soroll del public lasalià. A falta d’un minut, el TGN Bàsquet guanyava per 3 punts (59-62) però un parell de jugades ofensives de mèrit de les locals van capgirar el resultat. Seguim LILES!