El Sènior B s’estrena amb victòria (57-47)

Updated: octubre 2, 2023

El Sènior B va iniciar la competició amb una bona victòria a casa davant el Draft Gramenet (57 – 47).

El partit va començar amb un ritme lent, en el qual les nostres jugadores no se sentien del tot còmodes. Aquest ritme es va anar allargant durant els dos primers quarts i juntament amb el bon encert rival des de la línia de 3 va fer que les liles marxessin quatre punts avall al descans (25 – 29).
A la represa el TGN va pujar la intensitat defensiva i va començar a controlar més el rebot defensiu, un esforç que es va veure recompensat a l’últim quart on amb un molt bon inici favorable a les liles (11-1) es va poder acabar el partit amb aquest 57 a 47 per a les nostres sèniors que debuten amb victòria.

A la propera jornada, el TGN ‘B’ visitarà la pista de l’EPSA el diumenge 8 d’octubre a les 17.00h.