El Sènior B cau davant del líder en un final d’infart (49-52)

Updated: octubre 24, 2023

El passat dissabte 21 el sènior B va jugar contra el Jac Sants, el líder de la lliga, i malgrat el marcador final va ser de 49 a 52 a favor de les visitants les liles van acabar amb un bon gust de boca.

El partit va començar amb un ritme molt alt d’anotació i poc control del rebot, cosa que va afavorir els atacs ràpids en aquest inici de partit. De mica en mica el partit es va anant controlant i es va arribar al final del primer quart dos punts a baix (13 a 15) i la sensació que havia sigut un intercanvi de cops entre els dos equips.

El segon quart va iniciar amb un ritme molt alt per part de Jac Sants, ritme que, per cert, no va baixar en cap moment, però les nostres jugadores van saber aguantar el tipus i amb bones defenses i uns atacs més posicionals van marxar al descans quatre avall (24 a 28).

El tercer quart va tenir com a protagonista la bona defensa del nostre sènior deixant en set punts a l’equip rival que va servir per arribar a l’inici de l’últim quart només un punt avall (34 a 35) i tot per decidir.

L’inici de l’últim quart va ser immillorable per les nostres jugadores. Quan falten cinc minuts anàvem 5 punts al davant (42 a 37) gràcies al bon encert exterior (6 triples en total) i bons atacs ràpids. Però el Jac Sants va continuar imposant un ritme de partit molt alt i un joc molt físic i gràcies a dos triples seguits i un seguit de tirs lliures, al final del partit més del doble que el TGN (7/11 per 14/23), les va posar per davant i el marcador final va ser de 49 a 52 per les visitants.

Partit molt meritori el fet per les nostres jugadores davant d’un dels millors equips de la competició que només les anima a voler més.

Pròxim partit el diumenge 29, a les 19:30, al Serrallo contra el CBT.