Primera derrota contra un poderós equip

Updated: setembre 28, 2022

L’Infantil masculí 09A va jugar el primer partit a casa contra tot un Barça B que va demostrar des d’un bon començament que és un clar candidat a guanyar la lliga. El partit va estar marcat pels aiguats del dia anterior que van afectar la totalitat del Pavelló, però que gràcies al conserge Fernando, els entrenadors/es i jugadors/es van poder treure l’aigua i eixugar la pista pels partits de competició.

Els liles van començar molt bé els primers minuts fins ben bé el minut 7, on estaven per davant en el marcador, però la superioritat tècnica i física de l’equip blaugrana es va manifestar en un segon quart, on el parcial va ser contundent (4-26). En la segona part, el conjunt dirigit pel Raul Bonet va tornar a ser competitiu gràcies a una millora defensiva i rebotejadora. Aquest fet va permetre realitzar bons contraatacs i transicions ofensives. Durant la segona part els jugadors locals van poder competir de tu a tu a tot un Barça. Tot i així, el conjunt blaugrana va mantenir l’avantatge de 30 punts durant el partit i va demostrar la seva qualitat derrotant el TGN Bàsquet per un contundent 51 a 87. La propera jornada el conjunt lila visitarà la pista de l’Escola IPSI el dissabte 1 d’octubre a les 12.00 hores.

Jornada 2:  TGN BÀSQUET 09A 51 – BARÇA B 87
Parcials: 13-21, 4-26, 17-21, 17-19

TGN BÀSQUET 09A: De León G (4), Arjona A (9), Piñol D (4), Barroso F (2), Lliveria M (11) — Cinc inicial – Fontanilles B (3), Santana M (2), Pulido E (4), Zanardi A (4), Alfonso M (2), Arroyo G (0), Aragones A (6)
LES XIFRES DEL PARTIT: 6/11 Tirs Lliures | Triples 1: Lliveria M (1) | 17 faltes.

BARÇA B: Villar J (0), Cerdan J (10), Perez I (19), Rodriguez C (7), Lopez N (12) – Cinc inicial- Sierra A (4), Fàbrega J (0), Lloscos H (11), Ruiz B (17), Cruz X (7)
LES XIFRES DEL PARTIT: 7/13 Tirs Lliures | Triples 4: Cerdan J (1), Rodriguez C (1), Lopez N (2) | 17 faltes.