Primer desplaçament i primera victòria a domicili del Sènior B (63 a 68)

Updated: octubre 9, 2023

El Sènior B salda amb victòria el seu primer partit com a visitant a la pista de l’EPSA per 63 a 68.

El partit ha iniciat amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips que ha finalitzat quan les nostres jugadores han apretat en defensa i han pogut córrer posant un avantatge de +6 al final del primer quart (11 – 17).
Aquest avantatge s’ha mantingut al llarg d’un segon quart on no hem pogut controlar el ritme del partit i s’ha tornat a l’intercanvi de cistelles viscut a l’inici del primer quart tot anant al descans amb cinc punts d’avantatge (30 – 35).
A la represa el joc ha adquirit un to molt més físic i on s’ha permès molt més de contacte, cosa que ha fet que el ritme de partit fos molt més lent i, amb un final ajustat, un seguit d’unes defenses una mica toves l’EPSA ha pogut empatar el partit a l’últim segon i forçar la pròrroga (55 – 55).
Malgrat el mal gust de boca, el nostre sènior s’han refet al temps extra i amb una molt bona defensa d’equip i recuperant un joc ofensiu ràpid i col•lectiu les nostres jugadores s’han refet i han tancat el partit amb cinc punts a favor (63 – 68).

A la propera jornada, el TGN ‘B’ rebrà la visita del JAC Sants el dissabte 21 d’octubre a les 19.45h.