Millor inici impossible pel Júnior 06A (58-73)

Updated: setembre 19, 2023

El Júnior 06A va guanyar la primera jornada de lliga Preferent contra el Sabadell BQ Vallés a l’Open Day de Blanes. El partit va començar molt igualat i amb una actitud defensiva molt bona per part de les liles. L’esforç defensiu va donar els seus fruits i al segon quart van aconseguir una avantatge de 21 punts amb un parcial de 7-24. Marxar al descans amb aquest marge en el marcador va fer que les jugadores del TGN abaixessin la guàrdia. Es van començar a precipitar en atac i van deixar d’anotar amb facilitat. Les sabadellenques van aprofitar això per retallar distàncies sobretot en l’últim quart que van arribar a estar a tan sols 6 punts per sota de les tarragonines. Però finalment uns molt bons minuts finals van donar una merescuda victòria a les jugadores d’en Xavi Font.