Merescuda victòria del Júnior 06A (75-56)

Updated: novembre 14, 2023

El Júnior 06A dona la seva millor versió fins ara i arrasa contra el Viladecans (75-56)

El Júnior 06 A va fer una segona part d’en somni i va derrotar el Vilabàsquet Viladecans, un rival que no van aconseguir superar en la primera volta (70-61). La primera part del partit no va ser bona per les liles, que no van trobar bones accions en atac i que en defensa no podien aturar els atacs ràpids de les viladecanenques. La diferència arriba a ser de 17 punts en contra.
Tot això canvia després del descans. Les tarragonines surten a pista convençudes que aquesta vegada la victòria havia de ser seva. De mica en mica, a força de remar i remar contracorrent, les noies d’en Font acaben el tercer període 43-44. La feina defensiva donar els seus fruits i la pujada d’intensitat acaba desgastant les visitants que deixen d’anotar. L’últim quart s’esperava ajustat, però la crescuda de les locals ja era imparable. Culminen el matx amb un parcial final de 32-12. Les noies del TGN van fer una esplèndida demostració de les seves qualitats i de per què juguen a la màxima lliga catalana. Sou enormes LILES!!!