L’Infantil Femení 08A juga amb nervis el seu primer partit i perd contra el CBF Cerdanyola (62-83)

Updated: setembre 17, 2021

L’Infantil Femení 08A va jugar amb nervis el seu primer partit de lliga a Preferent contra el CBF Cerdanyola. Va ser un partit molt competit on el domini del rebot va estar repartit i on destaca l’alta anotació gràcies als atacs ràpids. Les rivals van aconseguir mantenir distàncies al marcador d’entre 7 i 10 punts durant tota la primera part. Al tercer període les liles van sortir a un molt bon ritme i van aprofitar els contraatacs per anotar fàcil, arribant al minut 28 50-51. El conjunt entrenat per Javi García comença l’últim quart amb possibilitats de seguir lluitant per la victòria, però el Cerdanyola agafa les regnes del joc apujant el ritme ofensiu i defensiu i sentencia el matx amb un parcial 12-28.