El Júnior 06A trenca amb la ratxa de derrotes VS Sabadell BQ (76 – 46)

Updated: novembre 8, 2023

El Júnior 06A trenca amb la ratxa de derrotes i recupera sensasions contra el Sabadell BQ (76 – 46)

El Júnior 06A es refà desprès de quatre derrotes consecutives i guanya amb seguretat el Sabadell BQ. Així comença la segona volta per a les liles. Era el matx perfecte per trencar la dinàmica negativa i encarar aquesta segona volta amb ganes, i així ho van fer. Només començar el partit les tarragonines aconsegueixen un parcial de 10-2 en els primers dos minuts. La pressió defensiva durant la primera part va desgastar molt a les sabadellenques que van tenir dificultats per anotar. La intensitat no va ser la mateixa al inici del tercer quart i la diferència de punts va fer que les tarragonines es relaxessin. Però l‘últim període serveix per acabar sentenciant el matx i recuperar sensacions. Felicitats LILES!