El Cadet Masc. 09A derrota al BC Andorra (79-46)

Updated: octubre 16, 2023
El cadet masculí 09A va guanyar de forma contundent per 79 a 46 al BC Morabanc Andorra 2009. El partit va començar amb un clar domini dels jugadors andorrans, que en els 3 primers minuts van manar al marcador per un clar 3 a 16 gràcies a ràpides transicions i l’encert al tir exterior. Mica en mica els jugadors entrenats per Raul Bonet van començar a defensar amb més contundència i va augmentar el ritme d’atac. Al final del primer període el marcador reflectia un empat a 19.
Els jugadors tarragonins van continuar amb una gran defensa i una bona circulació de pilota, on tothom participava del joc col·lectiu. Gràcies a això, es va arribar a la mitja part amb un 39 a 26 a favor del TGN Bàsquet. Els andorrans no van poder parar el ritme d’atac i defensa plantejat pels liles i mica en mica la avantatge anava augmentant a mida que passaven els minuts. El partit es va trencar definitivament al 3r quart amb un parcial de 18-5 pels locals.
L’últim quart, amb el partit ja decidit, els 2 equips van continuar oferint un bon basquetbol. El TGN Bàsquet va guanyar un BC Morabanc Andorra per un 79 a 46. Amb aquesta victòria el TGN Bàsquet continua a la part alta de la classificació amb un balanç de 3 victòries i una derrota.