Victòria del Cadet Fem 09B per obrir la 2a fase!

Updated: abril 24, 2024

Partit corresponent a la primera jornada de la segona fase del Grup 1 del nivell A de la categoria Cadet Femení Promoció Territorial.

El sorteig va fer que la lluita pel títol comencés amb un partit com a locals contra un equip molt experimentat i físic com el CB Cambrils A. Es venia d’una petita crisi de joc a final de la primera fase i el fet de partir de zero feia preveure que les nostres jugadores donarien la seva millor versió.

El partit va començar amb molt de ritme en defensa i ràpides transicions en atac. Es corria i això, analitzant les característiques de les noies, és cosa bona. El quart va acabar amb un resultat de 18-6.

Però, evidentment, l’altre equip també juga i va començar el segon període amb una marxa més que no es va veure materialitzada en el marcador fins als dos darrers minuts en què un parcial de 0-11 va igualar el resultat amb un 23-23.

Semblava que les nostres havien perdut una mica el rumb, però en els dos darrers quarts van demostrar que no amb una defensa que en alguns moments va ser excel·lent. Ben col·locades i intenses només es van concedir tretze punts en vint minuts i només la poca efectivitat en els tirs lliures va impedir que s’aconseguís un avantatge superior.

Gran partit del TGN Bàsquet 09B. Un partit que ha de donar la confiança i la tranquil·litat suficient per anar creixent en aquesta segona fase.

Pròxima jornada el diumenge 28 a les 12 h  al camp de l’Elisabeth CF Groc. A continuar treballant, liles!!!