Victòria a casa del Cadet Femení 09B (69-46)

Updated: novembre 16, 2023

Partit corresponent a la cinquena jornada del nivell A de la categoria Cadet Femení Promoció Territorial.

Partit molt lluitat on cada cistella va valer el seu pes en or i que un gran segon quart va tenir molt a veure en la victòria final.

El primer període va ser bastant igualat i només un parcial de 5-0 en el darrer minut va provocar una lleugera diferència.

El segon quart va ser molt més intens i la combinació de molt encert en atac amb ràpides transicions i una gran defensa tot el camp va fer que s’arribés al descans amb 22 punts d’avantatge.

Semblava que s’havia agafat el ritme de partit, però les liles només van aconseguir una cistella en els primers set minuts del tercer quart entrant en un complicat bucle que barrejava el desencert en atac amb errades en defensa que permetien cistelles fàcils de les visitants. Una vegada més, un parcial de 7-0 va col·locar les coses a lloc.

L’últim període va ser de força igualtat. En definitiva, encontre on es va millorar molt en els tirs lliures, arribant fins al 50 % i on es va poder continuar treballant en la millora notable en defensa després de cistella. En canvi, s’ha de polir més l’actitud vers el rebot.

En resum, partit per agafar confiança en la feina feta i per preparar les pròximes jornades que seran més exigents. Aquest cap de setmana l’equip es desplaça fins a Tortosa per disputar la setena jornada a casa del Cantaires. Serà el diumenge a les 10.30 h.