El Cadet Fem. 09A derrota al Manresa CBF (56-81)

Updated: octubre 8, 2023
Partit corresponent a la 4a jornada de la primera fase del cadet femení de 1r any.
Les tarragonines han sortit des de l’inici marcant el ritme del partit, un ritme elevat amb moltes possessions, atacs ràpids i aconseguint obrir una petita escletxa inicial de 7 punts en els 2 primers minuts de partit. Les del Bages han anat entrant a partit poc a poc i gràcies a l’encert exterior (3 triples al primer quart) han aconseguit continuar competint. En el segon quart les defenses han pujat el nivell de pressió, forçant pèrdues i precipitacions per ambdues bandes fins al descans.
A la represa, les visitants han sortit molt ficades i mantenint insistentment una alta pressió defensiva i un alt ritme de contraatac que Manresa no ha pogut aturar. D’aquesta manera el TGN ha aconseguit trencar el partit i encarar l’últim quart amb un còmode +21 (38-59).
A falta de 5 minuts pel final Manresa ha tingut un moment de llum aconseguint un parcial de 9-0 però el TGN no ha permès que hi haguès cap dubte de qui ha controlat el partit i ha sentenciat amb un últim parcial de 12-0.
A seguir treballant i entrenant per millorar dia a dia!