Derrota del Cadet Fem 09A VS Sabadell BQ Vallès (42-45)

Updated: octubre 24, 2023
El cadet femení 09A va jugar diumenge contra el líder imbatut Sabadell BQ Vallès U15F.
L’inici va ser amb moltes errades per ambdues bandes tan de precipitació com d’encert, amb poques cistelles (2-0 els primers 7 minuts de partit). Poc a poc els dos equips van anar trobant l’aro i amb un partit molt igualat va començar l’intercanvi de cistelles.
Les locals van dominar el marcador de partit durant la primera part, imposant una bona defensa, pressionant a tota pista i augmentant el ritme ofensiu en el segon quart. Sabadell per la seva banda va mostrar un joc més ordenat que les liles i tot i trobar bones accions de finalització, es van mostrar més erràtiques. 26-22 al descans.
El tercer quart va recuperar una mica la dinàmica del primer, amb poc encert.  Sense desenganxar-se del tot al marcador, Sabadell va insistir però el control local del rebot va permere seguir per davant al TGN (35-28) sense acabar de tancar el partit.
Les visitants van sortir al 4rt quart pujant la intensitat i juntament amb la relaxació de les locals al veure’s durant tot el partit per davant van fer que Sabadell comencès a remuntar. Ni el temps mort ni els canvis van poguer aturar a un Sabdell amb dinàmica ascendent versus un conjunt lila en el que augmentava el nerviosisme i l’ansietat al veure l’equip rival ficar-se per davant per primera vegada al partit (35-39).
Tgn va aconseguir tornar a ficar-se per davant però tres bones accions rivals van gairebé sentenciar el matx. Últims segons amb opcions on les liles van intertar encistellar per empatar però no va haver sort aquesta vegada.
Bon partit contra un dels equips forts de la lliga, competint fins al final.
“No diguis blat fins que no el tinguis al sac i ben lligat”

TGN 09A 42 – 45 SABADELL BQ VALLÈS U15F

PARCIALS: 8-5, 18-17, 9-6, 7-17