El TGN Bàsquet aconsegueix la permanència definitivament desprès de guanyar la el CB Balaguer (58-52)

Updated: abril 24, 2022

El Sènior del TGN Bàsquet ha certificat la permanència a Copa Catalunya gràcies a una victòria molt treballada durant la primera part contra el CB Balaguer. Les liles han fet un esplèndid inici de partit, on han anotat fins a 6 tirs de la línia de tres, deixant el marcador al final del primer quart 27-8. Això ha donat molt d’aire a l’equip tarragoní que ha jugat amb un ampli avantatge durant quasi tot el partit. En el segon període les locals han estat molt bé defensivament però no tan encertades com en el primer. La segona part ha començat favorable al TGN, però a partir del minut 7 les visitants han capgirat el partit. Amb un parcial de 0-10 aconseguien guanyar el quart 13-16, però la diferència de punts continuava sent aparentment abismal (51-30). L’últim temps ha estat dominat al complet per les balaguerines, que han remuntat fins a 22 punts i han deixat les liles amb 7. Les del CB Balaguer han augmentat la intensitat defensiva i han dificultat molt els atacs a les tarragonines que han acabat desconnectant.

Necessitaven guanyar per a salvar-se terminalment de la zona de perill i així ho han fet. Amb aquesta el conjunt lila suma la seva cinquena victòria consecutiva i lidera en solitari la classificació de la segona fase. L’entrenador Víctor Neila reconeix que se li ha fet molt llarg el matx, ja que han deixat a les rivals creure en la victòria durant tota la segona part, cosa que volia evitar. Però és conscient dels nervis i la tensió acumulada que arrosseguen les jugadores i per això valora molt el magnífic inici, que els ha servit de salvavides durant els últims minuts. Així doncs, el Sènior del TGN seguirà a la màxima categoria catalana la temporada vinent, gràcies a una molt bona feina col·lectiva que han demostrat partit rere partit. De totes maneres encara queda un partit la jornada vinent contra el Safa Claror que desitgen guanyar per fer 6 de 6 i demostrar el gran equip que són.