El Sènior A brilla en el seu primer enfrontament de la lliga contra el CBF Cerdanyola (72-46)

Updated: setembre 23, 2024

El Sènior Super Copa ha començat la lliga de la millor manera possible amb la primera victòria a casa contra CBF Cerdanyola (72-46). Les liles han donat una molt bona imatge a l’afició lila treballant de valent i mantenint l’avantatge fins a l’últim minut.

La primera part del partit ha estat clau per endur-se el matx. Amb un parcial de 20-9 al primer quart i un 22 -9 al segon quart, les tarragonines han continuat jugant sense la pressió del resultat. Però a la segona part les visitants han fet un canvi de xip i s’han posat a l’altura de les locals, però sense ser capaces d’aturar del tot les del TGN, que han aconseguit mantenir la distància en el marcador.

L’ofensiva de les tarragonines ha estat força efectiva amb un 51% en tirs de dos, amb molt d’encert a la primera part. El domini del rebot els ha donat moltes segones oportunitats molt ben aprofitades i la defensa intensa durant els 40 minuts ha servit per desestabilitzar les ofensives de les cerdanyolenques.

S’ha vist a les jugadores molt unides i molt compenetrades entre elles, cosa que reflecteix una gran feina de pretemporada. Queda clar que és una victòria treballada i que serveix com a impuls pels pròxims reptes de l’equip.