El Preinfantil Femení 08B guanya en el període extra al C.B. Valls Integral Grup (54-57)

Updated: juny 17, 2021

El Preinfantil Femení 08B lluita fins als últims minuts per endur-se el triomf vers el C.B. Valls Integral Grup. Les tarragonines van disputar un partit on va mostrar dues cares de la moneda ben diferenciades. Des de l’inici les visitants no van saber trobar el seu esperit lluitador, i van concedir moltes facilitats en l’ofensiva per a les vallenques. Aquesta poca activitat defensiva va permetre a les locals posar-se per davant al marcador, deixant a les liles amb un desavantatge de 21 punts a l’acabar la primera part. Passats els minuts de descans les visitants recuperen l’oxigen necessari per a fer reviure el seu esperit competitiu. Donant-ho tot en defensa i lluitant per cada pilota, les liles remunten i igualen el marcador, portant el partit a un període extra que finalment s’emporten.