El Júnior Femení 07A aconsegueix la primera victòria demostrant ganes i ambició contra el Vilabàsquet Viladecans (52 – 68)

Updated: setembre 25, 2024

El Júnior Femení 07A dona una molt millor imatge que el cap de setmana passat i supera amb fermesa el Vilabàsquet Viladecans. Amb una molt bon inici de partit les liles han aconseguit posar-se per davant en el marcador, tot i els errors sota cistella. Les tarragonines han acabat la primera part amb un avantatge d’11 punts, fent molt bé la sortida de pilotat, però encaixant molts dos contra uns del rival. El tercer quart és l’únic que guanyen les de Viladecans, amb una clara falta d’iniciativa lila en els clars uns contra uns, però la força i l’ambició de les del TGN les ha portat a fer un fantàstic últim quart, donant molt bones sensacions i amb més solidesa defensiva. Saben el que cal treballar i com fer-ho.