El Cadet Masculí 10A molt fort des de l’inici no deixa opcions el QB Sant Cugat (46-94)

Updated: setembre 17, 2024

El Cadet Masculí 10A arrenca de la millor manera possible la temporada i com a visitant, amb una àmplia victòria contra Qbasket Sant Cugat (46 – 94).

Els liles van fer un molt bon primer quart, amb un parcial inicial de 7-24. Fet que demostra com els nois van sortir a pista connectats des del primer minut de partit. La tònica es va repetir a tots els quarts, sense relaxar-se en cap moment, ni en atac ni en defensa. La pressió defensiva va forçar molts errors en l’equip local, que va servir als tarragonins per anar sumant punts al marcador. Ofensivament, el joc coral del conjunt entrenat per Solé va ser clau per acabar amb una àmplia victòria.