El Cadet Femení lila fa un molt bon primer quart i s’emporta la victòria a la pista del CB la Selva (36-47)

Updated: octubre 26, 2021

El Cadet lila va sortir concentrat al primer quart, amb un gran encert i molta activitat defensiva, però es va desconcentrar al segon i al tercer quart. En el segon període, les jugadores liles es van relaxar defensivament, fet que va propiciar les pèrdues de pilota i la congestió en l’atac. Després del descans la tònica es va repetir, cosa que l’equip rival ho va saber aprofitar i va aconseguir apropar-se al marcador. Un temps mort demanat per l’equip lila, van fer canviar radicalment l’actitud i la dinàmica de les del TGN. Finalment, en l’últim període, les jugadores liles van donar el seu 100% per treure una petita distància per sobre de les locals, a través de recuperar pilotes i de bloquejar els rebots. Van estar molt encertades en els contraatacs i van aconseguir bones opcions de tir en el joc estàtic.