El Cadet femení 05 A paga el mal primer quart contra el Barça CBS B (48-58)

Updated: abril 18, 2021

L’equip Cadet femení 05 A del TGN Bàsquet ha perdut de forma clara contra un rival superior en un partit que s’ha decantat del bàndol blaugrana —avui de rosa— en el primer període. Després d’un inici igualat, les barcelonines han aprofitat uns minuts de desconcert de les tarragonines, que han perdut massa pilotes i han fallat tirs clars a prop del cèrcol, per marcar un parcial que les ha distanciat en el resultat (10-24, al final del primer quart).

L’encert en el llançaments triples de les barcelonines (2 en els primers minuts) ha trencat la defensa lila, que havia contingut, fins aleshores, les envestides de les visitants. En el segon quart, el partit ha estat més igualat (11-13 de parcial). Però el TGN Bàsquet ha pagat car el seu percentatge de tir, una rèmora durant tota aquesta temporada. Per la seva banda, el Barça CBS B ha aprofitat la seva superioritat física dins de la zona i, sobretot, el concurs ofensiu de Dieguez, per mantenir i ampliar una mica l’avantatge (21-37 al descans).

El tercer període ha seguit la dinàmica del segon. Només les errades puntuals de les locals han impedit el TGN Bàsquet retallar diferències. Aquestes errades han estat castigades pel Barça CBS B per a mantenir el seu domini (33-51). L’últim període ha servit per constatar la millora de les jugadores tarragonines, que han guanyat el parcial (15-7). La defensa ha estat la clau de la recuperació local, amb una menció destacada pel rebot. Tot i la inferioritat en envergadura, el TGN Bàsquet ha treballat bé el bloqueig del rebot defensiu i ha pogut sortir en transició ofensiva.

La millora de les locals ha estat notable amb el pas dels minuts i només el gran desavantatge acumulat i la falta de temps li han impedit tenir possibilitats per culminar una remuntada que abans del descans semblava impossible.