El Júnior fem. 06-07A cau derrotat pel CE Xamba (37-58)

Updated: octubre 27, 2023
Partit que va començar malament per al TGN, que “no es va presentar a jugar el partit” al primer quart, i és que amb un parcial 1-16 al periode, en què el TGN va sortir a competir un partit amb un nivell molt inferior al que demostrava l’equip visitant, i el partit ja amenaçava de trencar-se. Tampoc es va trencar del tot, ja que al segon i tercer quart l’equip de TGN sí que va aconseguir anotar amb més fluïdesa, però tot i així patia en defensa.
A falta de deu minuts de partit el TGN aconseguia posar-se a 8 punts, però va ser més gran l’empenta de l’equip visitant que el del local, ja l’últim quart el TGN es va ensorrar. Hi va tenir molt a veure per a la definició del partit les desconnexions en defensa del TGN, el desencert en cistelles fàcils per a les locals, el mal inici del partit que ja va ser una rèmora i la manca de confiança de l’equip. Seguim treballant LILES!

TGN BÀSQUET 06/07A – 37 VS CE XAMBA – 58

TGN BÀSQUET 0607A: Galán (5), Castellví (6), Fernández (2), Monzón (8), Bustamante (3),—cinc inicial— Menzinger (1), Comino (0), Bonet (5), Villalba (6). i Ramón (1).  0 triples,  13/27  tirs lliures. 20 faltes. Eliminats: Bustamante (min 36)

CE XAMBA: Sánchez (4), Mateu (0), Canals (15), Bertran (4), Romaguera (6) —cinc inicial— Urbano (8), Herraiz (7), Vidal (9), Urbano (0), Ortiz (1), i  Morato (4).  3 triples: Herraiz (1), Canals (1), Vidal (1). 11/21 tirs lliures. 22 faltes. Eliminats. Mateu (min 36).

PARCIALS: 01-16, 14-12, 13-10, 09-20