TGN: DIANA 10 ; SOFIA 13 ; MARINA 6 ; DANIELA 0; HELENA 2 ; JULIA 0 ; ÈLIA 1 ; MARTA 2,
PENYA: MARIA 8, ARAN 5, ROSER 8, JULIA G.11, MARTINA 8, CLAUDIA 14, JULIA GARCIA 5,
MARIONA 4, LUCIA 13, LAIA 11, FERIEL 0.

Crònica:
Aquesta setmana visitem Badalona amb una gran sorpresa quan arribem, juguem a la pista
central!! Aquella que surt per la tele on juguen els de ACB! Quan comencem a tirar ens
adonem que l’alçada de la cistella i la llargada del camp son les mateixes que les de TGN. Partit
molt difícil, juguem contra un equipàs amb jugadores campiones d’Espanya la temporada
passada.
Comença el partit i les locals comencen demostrant la seva intensitat i talent. El primer quart
acaba amb un 24-7. Els continuats 1c2 de les verd i negres ens dificulta molt passar de mig
camp. Ens costa molt aconseguir tirs clars i el rebot sempre acaba a les mans de les jugadores
locals. Les nostres cadets lluiten els 40 minuts, però la superioritat tècnica i física és evident en
el joc i el marcador. Juguem més amb el cor que amb el cap, el partit acaba amb un clar 87-36.
La derrota d’aquesta setmana fa més evident el mèrit de la victòria de la setmana passada. En
els moments complicats hem d’estar més juntes que mai, cal ser una pinya i seguir treballant
dia a dia. No hi ha temps per pensar en els errors , cal sempre pensar en la jugada següent i