Derrota del cadet fem. 08A davant del Sant Adrià (44-59)

Updated: octubre 16, 2023

Aquesta setmana ens visita Sant Adrià, líder de la categoria, un altre partit molt difícil per les nostres cadets. Ja portem 6 partits a preferent i comencem a canviar el xip, sortim a jugar sense pors, amb valentia i agafant responsabilitats individuals davant dels millors de Catalunya. Tot això ho posem en pràctica contra Sant Adrià. Som capaces d’aturar els atacs de les visitants tot i la seva superioritat tant física com tècnica. En atac ho fem prou bé, aconseguim cistelles treballades buscant la nostra millor opció i en defensa lluitem totes i cadascunes de les pilotes. A la mitja part el marcador mostrava un igualat 17 – 20.

A la mitja part parlem al vestuari que en el tercer quart Sant Adrià sortiria a sentenciar, que calia aguantar els primers minuts i si ho aconseguíem podríem tenir alguna opció. Un parcial 10 a 21 en el tercer quart ens aparta de les esperances de guanyar el partit , però no de seguir competint. El darrer quart és un seguit d’anades i tornades, bàsquets a les dues cistelles, un darrer quart divertit de veure pel públic però que no ens permet eixugar les diferencies en el marcador. Resultat final 44-59 i seguim competint i sense baixar els braços amb les millors de preferent.

La propera setmana visitem BARÇA CBS, un altre repte per les nostres cadets! Esperem més i millor! A seguir liles!!!