Cap de setmana complet pel Cadet Fem 08A

Updated: novembre 20, 2023

Aquesta setmana ens visita el Boet Mataró, equip d’un nivell com el nostre i per tant teniem moltes esperances de fer un partit igualat. En el partit de la 1a volta vam perdre d’un punt després d’anar per sobre en el marcador durant tot el partit.

El partit  no comença massa bé per les nostres cadets, precipitació en atac i una defensa poc intensa permet a les visitants anotar amb facilitat. Un parcial inicial 3-11 ens posava molt coll amunt el partit. Les primeres rotacions ens permeten fixar millor la defensa, carreguem el joc interior en atac i quan les visitants es tanquen alliberem a les nostres tiradores. Poc a poc aconseguim igualar el marcador.  Acaba el primer quart 16-17 amb sensacions positives.

Un segon quart igualat no permet que cap equip s’escapi en el marcador.  Un partit divertit de veure entre dos equips molt iguals en tots els aspectes del joc. Dos punts per sota a la mitja part.

Les nostres noies surten del vestuari valentes, lluiten cada pilota i encertem buscant el millor tir possible a cada jugada. Un parcial de 7-0 ens permet posar-nos per davant. Molt bons minuts de joc de les nostres cadets en les dues cistelles.  Mantenim les distàncies fins el minut 35 de partit. El marcador reflexava un clar i esperançador 55-47.  Però en aquest moments finals es nota la nostra inexperiència a la categoria. Fa moltes setmanes que no juguem partits igualats i no sabem mantenir la calma en els darrers minuts. Juguem els darrers 5 minuts amb massa precipitació i poca paciència, les visitants ho aprofiten per endur-se una victòria injusta. No ens mereixiem perdre aquest partit, teniem moltes expectatives i ganes de guanyar però el bàsquet és així, un equip guanya i l’altre perd.

La reflexió que cal aprendre es que no podem jugar els 40 minuts de la mateixa manera. Hi ha moments on el seny és important, no tot és intensitat i ritme. Però l’aprenentatge va lligat amb l’error i només aprèns a guanyar els partits igualats jugant-los. Tenim moltes ganes de guanyar partits, però caldrà esperar a la segona fase. Ens venen dos partits molt durs contra Sant Adrià i Barça. Però les nostres liles ho donaran tot com sempre a cada partit! Som-hi TGN!!

Diumenge tarda vam jugar un amistós contra la selecció infantil catalana dins del seu procès de preparació dels campionats d’Espanya que es jugarà la setmana de Reis. Una altra experiència enriquidora per les nostres cadets.