El Cadet fem 08A cau amb honor davant del Barça (65-38)

Updated: octubre 24, 2023

Aquesta setmana ens ha tocat anar a San Feliu a jugar contra el Barça, un altre molt bon equip amb molta alçada i talent exterior. Comencem guanyant el salt inicial i fent dos punts ràpids que ens col·locaven per davant en el marcador. Ha estat un miratge del que realment anava a passar. Aguantem els 20 primers minuts de joc donant la cara en tot moment a un equip molt superior a nosaltres.

Després de la mitja part que acaba 31-18, les locals apreten l’accelerador i se’ns acaben les forces. Un parcial 12-0 on per un moment baixem els braços. Però som capaces d’aixecar-nos una altra vegada i seguir lluitant fins el darrer segon de partit. Un darrer quart igualat 14-13 ens mostra que cal compensar les nostres mancances amb esforç i treball. Juntes, i si juguem en equip, ho fem millor i ens ajuda a competir més!

La setmana vinent un altre desplaçament, sembla que sempre juguem fora! Anem a Almeda, un altre coco de la categoria. Segur que ho farem bé! Ànims TGN!