El derbi és lila! (34-54)

Updated: octubre 31, 2023

Victòria del TGN Bàsquet a la pista del Club Bàsquet Tarragona per vint punts de diferència (34 a 54) en un partit on les liles han anat per davant en tot moment.

El partit va començar amb un ritme molt alt, que no acabava d’afavorir els nostres interessos, i amb problemes al rebot defensiu donant masses segones oportunitats a les rivals que no van poder aprofitar gràcies a la bona defensa feta al llarg de pràcticament tot el partit. Amb això i uns bons atacs als últims minuts arribem al descans del primer quart amb un marcador favorable de 5 a 12.

Aquesta bona dinàmica en defensa va continuar al llarg de tot el segon quart, ara sí, millorant en el rebot defensiu i portant el partit al nostre ritme, cosa que ens va afavorir a l’hora de poder tenir uns atacs més elaborats i fluids arribant al descans 12 a 28 pel nostre sènior.

Al tercer quart el CBT va pujar, encara més, el nivell físic del partit arribant a moments de certa duresa qüestionablement permesa i això va fer que les nostres jugadores marxessin momentàniament del partit, malgrat el bon inici de quart que havien dut a terme encarant l’últim quart amb un marcador favorable de 28 a 40.

Encarem l’últim quart recuperant les bones sensacions i amb un bon parcial inicial van sentenciar el partit amb el definitiu 34 a 54 favorable a les liles.

Així i controlant el marcador en tot moment les nostre sèniors es van emportar el derbi cap a casa, prolongant així el bon inici de temporada tant en joc com en resultats.