El Cadet fem. 08C no pot culminar la remontada a Cambrils (43-35)

Updated: octubre 23, 2023

El partit entre el CB Cambrils A i TGN Cadet Femení 08C va estar marcat pel mal inici en atac de les nostres noies i amb un parcial al primer quart de 13-5 que ens va marcar durant tot el partit. Al tercer quart, gràcies a una gran defensa i paciència a l’atac ens vam poder posar a 3 punts del rival malgrat aquests bons minuts, no vam poder rematar la remuntada.

El darrer quart va ser molt igualat i no vam poder superar aquesta diferència del primer quart. Va ser un treball increïble de tot l’equip, en defensa i en concentració a pista i animant des de la banqueta, treball en equip que continuarem pulint. Estem a la lliga A i això només acaba de començar. Força Liles!!