El Cadet fem. 08C cau a la pròrroga davant el CB Àguiles

Updated: octubre 2, 2023

Partit tosc i igualat el viscut a Santa Coloma de Queralt pel nostre Cadet femení 08C. El partit va començar amb intercanvis al marcador en els dos primers quarts . Les nostres jugadores van saber trencar la pressió amb bones jugades en atac combinat moviment exterior de pilota amb joc interior que va fer que els 3 primers quarts caiguessin del costat del nostre equip, sobretot el tercer amb un parcial de 7-13 gràcies a una gran defensa a equip.

L’últim quart, a causa de la pressió de les jugadores de l’Àguiles i la del públic local va fer que marxéssim mentalment del partit i encara que amb empat a 43 vam tenir opció de victòria amb dos tirs lliures, no van entrar i vam arribar a la pròrroga. Aquests darrers 5 minuts van estar marcats pel cansament ja que de 10 jugadores disponibles, 5 van ser expulsades per 5 faltes. Content amb la feina feta, seguirem entrenant per sumar dia a dia. Força Liles!