El cadet fem. 08A cau en un final a cara o creu (54-53)

Updated: octubre 16, 2023

Desplaçament a Mataró per jugar contra el Boet, un altre molt bon equip amb jugadores acostumades a competir a preferent A. Parlem al vestidor que la nostra primera lliçó a aprendre a preferent és que cal sortir a guanyar des de l’inici. I avui ho hem posat en pràctica des de l’inici. Tot i que les locals han començat prou bé, parcial de 9 a 5, nosaltres des d’una defensa agressiva hem anat agafant ritme de partit. Ràpids contraatacs i divisions cap a cistella ens han permès posar-nos per davant en el marcador al final del primer quart 12-16. En el segon quart la dinàmica no ha canviat, ens hem mantingut 6 punts per sobre fins el minut 15 on el BOET ha canviat a una defensa zonal que ens ha costat molt d’atacar. Les locals han aprofitat per apropar-se al marcador i posar-se a dos punts només 28-30.

En el tercer quart la nostra defensa s’imposa als seus atacs, aconseguim atacar millor la defensa en zona i superem en el rebot a l’equip taronja. Molt bons minuts de les nostres liles que tornen a eixamplar les diferències en el marcador. A manca de 3 minuts estem 8 punts a
sobre, 44-52 i en aquest moment no hem sabut gestionar bé els nostres atacs, no hem tingut prou paciència per buscar la nostra millor opció. Atacs massa ràpids i despistes en defensa que les locals han aprofitat per remuntar. Ens hem col·lapsat. Elles més acostumades a jugar partits igualats, han sabut jugar molt millor i tenien molt clar qui havia de fer el darrer tir.

No ens mereixíem perdre d’aquesta manera, però cal aprendre a jugar aquests finals de partit per poder guanyar-los. Demà divendres entrenament matinal i dissabte a tornar a competir contra el Sant Adrià! Ànims liles!!