El Cadet Fem 08A sap patir (52-48)

Updated: abril 18, 2024

Darrer partit de la temporada regular a casa. Ens visita un CB Cornellà que tot i guanyar només 4 partits a tota la lliga, ha estat capaç de competir cada setmana i guanyar a camps complicats com a visitant.

En el partit a Cornellà ens vam imposar per 20 punts de diferència i això ens podia fer pensar que seria un partit fàcil. Ho parlem al vestuari abans de començar i sortim amb la mentalitat adequada. Tota aquesta preparació trontolla quan en el minut 5 patim una lesió important d’una de les nostres jugadores. Partit parat 30 minuts esperant l’ambulància i això ens deixa molt tocades mentalment.

El partit es torna a reiniciar, partit d’anades i tornades, moltes pèrdues de pilota, pocs punts i marcador igualat. Res ens beneficiava. Cistelles amb molta fortuna del Cornellà a pocs instants del fi de la possessió fan rebufar la moral de les visitants que veuen que tenen opcions de guanyar-nos. Fins a tres cops som capaces de marxar en el marcador a uns 9 punts i tres vegades que Cornellà és refà i ens torna a remuntar.

En el darrer quart veiem el millor joc dels dos equips, un parcial de 19-19 mostra l’encert atacant dels dos equips, on les defenses passen a un segon pla. Intentem gestionar sense massa encert una avantatge de 8 punts a manca de 3 minuts que Cornellà redueix amb un parcial de 2 a 9. Aconseguim tenir el cap més fred en els darrers dos atacs per poder endur-nos un partit igualat (52 – 48).

Ens posem segones a la lliga, si aconseguim guanyar la setmana vinent a Manresa, podrem tenir el camp a favor al playout per la permanència a preferent. Encara ens queden unes setmanes per acabar la temporada, un darrer esforç! Força TGN!!

CADET FEM 08A 52 – 48 JET TERRASSA

Parcials: 10-6; 22-16 ; 33-29 ; 52-48

TGN: DIANA 5 ; JUNY 4, SOFIA 2 ; MARINA 12 , DANIELA 0; HELENA 1 ; JULIA 10 ; ÈLIA 2 ;
MARTA 1, MIREIA 5; LUCIA 6, PAULA 4

CB CORNELLÀ : MAR 4, MÒNICA LL. 3, LUCÍA T. 5, CLAUDIA M. 5, LAURA P. 5, IVET M. 5, HUGO
M. 2 ; CLAUDIA V. 2, SARA R. 13, BETH G. 4.