Àmplia victòria del Júnior Fem 06A contra el JET Terrassa (83-32)

Updated: octubre 5, 2023
El Júnior 06A va derrotar el Jet Terrassa en un matx marcat per la gran superioritat de les liles. El partit va començar amb una molt bona defensa de les tarragonines i una gran facilitat per anotar, sobretot des de les posicions interiors. Així van aconseguir un parcial de 25-6 que va marcar la tendència de quasi tot l’enfrontament.
En alguns moments les tarragonines van abaixar el ritme i es van relaxar a causa de la gran diferència de punts en el marcador. Però en la segona part van tornar a pujar el ritme per acabar rematant l’últim quart amb un parcial 24-6. Un resultat que dona aire a les jugadores de Font, ja que en aquesta categoria guanyar sense dificultats no acostuma a passar. Enhorabona LILES!
TGN BÀSQUET 06A – 83 VS JET TERRASSA U18 – 32