1a victòria Lila a Supercopa al Sagrat Cor! (62-61)

Updated: setembre 17, 2023

Partit corresponent a la primera jornada de la nova competició de la FCBQ Supercopa Catalunya femenina on el Sènior A ha rebut al Pavelló del Sagrat Cor el CB Igualada. L’equip ha competit en tot moment i ha sumat el primer triomf a la nova lliga contra un bon rival que ha posat les coses ben difícils, fins a l’últim segon del partit, a les tarragonines (62-61). D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Israel Esteve comença amb bon peu la competició com a local amb un triomf molt treballat.

El partit ha començat favorable al conjunt lila aconseguit un parcial favorable de 23-16 a l’electrònic en els primers deu minuts de joc. Tot i això, una mala sortida al segon quart, del conjunt tarragoní, ha significat un 0-7 en contra que ha tornat a ajustar el marcador (23-24). El TGN li ha costat tornar al ritme del partit imposat per les visitants, i una cistella al final del segon quart escurçava la distància favorable a l’equip visitant (32-39).

Després del pas pels vestidors, el conjunt Lila ha començat a defensar amb més intensitat i en atac a buscar el joc interior. A partir d’aquests dos matisos, el conjunt dirigit per Israel Esteve ha igualat l’electrònic. En el darrer quart ha estat ‘un cara i creu final’ amb intercanvis pels dos equips, on el CB Igualada ha anat a buscar el triomf en tot moment, però la bona actuació coral de l’equip lila en defensa i una cistella clau de la nova incorporació Sis, han acabat convertint-se en la 1a victòria de la temporada 23/24 al Pavelló del Sagrat Cor davant d’una graderia plena de gom a gom.

La jornada 2 el TGN jugarà contra Draft Gramanet a domicili el dimecres 27 de setembre a les 21.15h

”Hem portat la iniciativa del partit però s’ha acabat decidint en un cara o creu final” – Israel Esteve

TGN BÀSQUET A: 62 – CB IGUALADA 61

PARCIALS: 23-16, 9-23, 19-10, 11-12