Superioritat total de l’infantil femení B a Amposta

Updated: octubre 21, 2013

Després de dos partits conscutius a casa l’infantil femení B del TGN es desplaçava a Amposta.

La primera meitat del partit va ser el que fins ara han estat els millors minuts de joc d’aquest equip. Movent bé la pilota en atac, jugant ràpid, amb decisió i intenses en defensa.

A la segona meitat, l’equip va sortir molt descentrat i tot i començar amb 6 punts consecutius va rebre posteriorment un parcial de 8-0 causat en gran part per les pilotes perdudes en atac i el bon encert de les locals.

Al sisè període l’equip va tornar a jugar més fluit i es va acabar el partit amb un bon nivell de joc.

C.B Amposta         28

TGN Bàsquet B    79

C.B AMPOSTA: Tomas (-), Duran (-), Gomez.H (-), Gomez.A (9), Guerrera (5)-cinc inicial- Tepes (-), Garcia (3), Piñana (3), Ferrando (6) i Oromi (2).  0/4 tirs lliures. 15 Faltes.

TGN BÀSQUET “B”: Blasco (14), Mallol (11), Flores (10), Barberà (-), Martin. A (10) -cinc inicial- (7) Corcoles (6), Urbistondo (4), Lopez (5), Martin. M (5), Elorduy (4), Miró (2) i Martin. M (8).  1/2 tirs lliures. 18 Faltes.

Parcials: 0-13, 4-9, 0-18, 4-10 (8-50) 10-6, 12-8, 2-11 (l’acta es va tancar al minut 34)